Forretter
1. Wonton suppe 45,-
Wonton pasta fylt med kongereker, gressløk og pepper.
2. Tom Yum Goong suppe 45,-
Et populær thailandsk syrlig suppe med kongereker og aromasopp.
3. Gyllende friterte vårruller 45,-
Pasta rullet med kylling, gulrot, glassnudler, løk og svart sopp.
4. Friske vårruller 45,-
2 tradisjonelle vietnamesisk vårruller av rispapir, rullet med risnudler, kongereker, kylling, omelett,
salat, agurk, bønnespirer, kowchoi og basilikum.
5. Kongereker vårrull 45,-
Kongereker rullet i fritert pasta med rekechips.
Hovedretter
15. Stekte nudler med kylling 99,-
Serveres med assorterte grønnsaker.
16. Stekte nudler med biff 99,-
Serveres med assorterte grønnsaker.
17. Stekte nudler med kongereker 119,-
Serveres med assorterte grønnsaker.
18. Stekt ris med kylling 99,-
Med paprika, squash, gulrot og løk.
20. Kylling xaté 99,-
Stekt kyllingfilét woket med paprika, løk og cashewnøtter i søtlig xatésaus.
21. Kylling med basilikum blader 99,-
Kyllingfilét woket med aromasopp, squash, løk, asparges og basilikumblader i søtlig kokossaus.
22. Gai pad mad-muang 99,-
Thailandsk rett med kylling, paprika, løk, squash, gulrot, brekkbønner og cashewnøtter.
23. Kylling chopsuey 99,-
Med assorterte grønnsaker i soyabønnesaus.
24. Phad peah prikgeang 135,-
Lammefilet med paprika, brekkbønner, bambus og basilikum blader i rødkarrisaus.
25. Hot biff 99,-
Marinert biff med paprika, løk og cashewnøtter i søtlig xatésaus.
26. Biff chopsuey 99,-
Marinert biff med assorterte grønnsaker i soyasaus.
27. Grillet entrecôte 139,-
Med hvitløks peppersaus og woket grønnsaker.
28. Stekt steinbitfilét 129,-
Med hjemmelaget tomatisert fiskesaus og woket grønnsaker.
29. Kongereker med basilikumblader 125,-
Med aromasopp, squash, løk, asparges og basilikumblader i søtlig kokossaus.
Vegetar
40. Grønnsak chopsuey 89,-
Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker. Serveres i mild saus.
Tilbehør
45. Cashewnøtter 29,-
46. Rekechips 29,-
47. Stektris med egg 45,-
48. Nudler 34,-
Last ned denne menyen
|